Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Visie Sessies

Dan rest de vraag natuurlijk nog; wat wil je ? Waar word je nou echt gelukkig van?

Een vraagstuk waar velen van ons mee blijven worstelen. 
Wat als er een manier is om hier wel mee om te gaan dat je zo dichtbij je kern kan komen dat je no matter what naar terug kan schakelen en dat je in staat stelt om in (non)actie te blijven – datgene te doen wat bij jou past in het moment. En een tool te hebben die je in staat stelt om de beschrijving van wat jou drijft kan mee laten transformeren met de ontwikkeling die je zelf doormaakt. 

Hoe dat mogelijk is leggen we in de introductie-reeks “Visie Sessies” uit. Het is een proces van 3 weken waarin we je niet alleen uitleggen hoe en wat – nee we gaan er praktisch mee aan de slag. Met diverse oefeningen en we maken gebruik van diverse meditaties en journaling. Op deze manier heb jij de visie-sessie tool in handen die je op een dagelijkse basis kan ondersteunen in de enige constante van het leven; verandering.

“Misschien moeten we ons afvragen of we onze identiteit willen laten bepalen door de grillen van de economie, zoals Verhaeghe zei. Constant druk voelen om jezelf te verbeteren en te ontwikkelen terwijl je wacht op een coronacrisis of andere tegenslag die je hele identiteit en gevoel van eigenwaarde in één ruk kan wegvagen.”
Bron: het Parool, 1 juni 2020, ik werk, dus ik ben: maken we onze baan te belangrijk.

De visie sessies zijn een initatief van en worden begeleid door coaches en trainers Josje Tummers en Judith Stapel van Ilovethisconcept.com

Vanuit eigen behoefte hoe om te gaan met de laatste veranderingen zijn we op zoek gegaan naar welke tools ons het beste helpen – om weer terug te keren naar wat ècht belangrijk is. Hieruit zijn de visie sessies geboren. Beproefd en ervaren!

Hieronder vind je de aankomende evenementen. Schrijf je in en ontvang een bevestiging van deelname in je e-mail.