Welkom.

Bij de Club Mondain Hub.
De specialist in duurzaam en effectief werken op afstand.

scroll

Who we are.

Our 
Services

Practical, effective and always adapted to your team

Hoe werk je met plezier
vanuit elke plek in de wereld, inclusief je eigen (t)
huis... 

Gezien de wereldwijde situatie omtrent het Covid-19 virus focussen we ons op dit moment met ons team op het leveren van waarde aan team en individu. Om om te gaan met een nieuw dagstructuur en het blijven verbinden en jezelf energiek ervaren. Dat doen we door de programma's die je hier kunt vinden. 

 

  • Blijf energiek en gefocust

  • Zorg dat je structuur voor jou werkt

  • Voeg flexibiliteit toe in je routine om gefocust te blijven en gemotiveerd

  • Connect met anderen

Hoe behoudt je een gezonde levensstijl, ongeacht de locatie van je werkplek ?

Werken vanuit huis

Directly to the programs

           Wie is Club Mondain

Club Mondain is de go-to voor 'workplace wellness & vitality' voor iedereen die werkt vanuit huis of vanuit een internationale context en hiervoor reist of veel forenst. 
Door het aanbieden van praktische en toepasbare programma's bij diverse multinationals en midden klein bedrijven ondersteunen we organisatie & mens in het behalen van Human Performance. Dit staat bij ons voor het behalen van resultaten met behoudt van de gezonde levensstijl, wel zo duurzaam. We zijn een leidend bedrijf dat begrijpt en reageert op de stress die thuis werken en zakelijk reizen geeft, werken met 'remote' teams en het handelen van bijvoorbeeld tijdsverschillen en verschillen in de fysieke locaties. 

Our 
Services

Practical, effective and always adapted to your team

Door de situatie omtrent het Covid-19 virus focust Club Mondain zich op het leveren van waarde aan teams en individuen via programma’s die op afstand af te nemen zijn. Zodat je jezelf verbindt met wat echt belangrijk voor je is, jezelf energiek ervaart, en samenwerking optimaal blijft. Programma’s die over dit onderwerp gaan kun je hier vinden.  

 

Ook blijven onze coach-programma's bestaan voor individuen. Deze zijn zoals bedrijven dat van ons gewend zijn, allemaal op afstand af te nemen - ongeacht vanuit welke locatie jij of je team werkt. Voor een overzicht van onze services, mail ons hier.

volg ons via Facebook

Waarom we bestaan

Club Mondain werkt onder de visie en missie om mensen in staat te stellen om een plek te creeëren om een gezonde levensstijl voort te zetten, ongeacht welke locatie. En op zo'n manier op een duurzame manier te 

 bouwen aan human performance & care. Lees hier meer over ons.

Samen werken?

Meer weten?