Travel 02.jpg

OVER ONS

Club Mondain heeft als visie en missie om mensen in staat te stellen om een plek te creëren om een gezonde levensstijl voort te zetten, ongeacht waar ter wereld jij bent - doe je mee?

 

Het team

Judith Stapel

  • Grey LinkedIn Icon

"Vitaliteit begint voor mij bij het genieten van wat je doet, waar je bent en de mate waarin je in staat bent verbinding te maken. Het is mijn missie om mensen hierin te empoweren, zodat je niet alleen weet wat er wel werkt voor jou, maar het ook praktisch kan toepassen in jouw leven." 

Eva Jackson

  • Grey LinkedIn Icon

"Vitaliteit is voor mij heel belangrijk, dit helpt mij om lekker in mijn vel te zitten. Wanneer dat zo is ben ik weerbaar en kan ik meer genieten van alles wat er is."

 
Shadow on Concrete Wall

Club Mondain is de go-to voor 'workplace wellness & vitality' voor iedereen die werkt vanuit huis of vanuit een internationale context en hiervoor reist of veel forenst. 

Door het aanbieden van praktische en toepasbare programma's bij diverse multinationals en midden klein bedrijven ondersteunen we organisatie & mens in het behalen van Human Performance. Dit staat bij ons voor het behalen van resultaten met behoudt van de gezonde levensstijl, wel zo duurzaam. We zijn een leidend bedrijf dat begrijpt en reageert op de stress die thuis werken en zakelijk reizen geeft, werken met 'remote' teams en het handelen van bijvoorbeeld tijdsverschillen en verschillen in de fysieke locaties.

 

Door de situatie omtrent het Covid-19 virus focust Club Mondain zich op het leveren van waarde aan teams en individuen via programma’s die op afstand af te nemen zijn. Zodat je jezelf verbindt met wat echt belangrijk voor je is, jezelf energiek ervaart, en samenwerking optimaal blijft.  

 

Ook blijven onze coach-programma's bestaan voor individuen. Deze zijn zoals bedrijven dat van ons gewend zijn, allemaal op afstand af te nemen - ongeacht vanuit welke locatie jij of je team werkt. 

Blog3.jpg

Waarom Club Mondain

Bekijk hier ons aanbod